Gewest Antwerpen
Dinsdag 2013-01-08
Nieuwsberichten ...

INTERCLUB
De resultaten van de heenronde worden gebruikt voor de bepaling van de afvaardigingen naar de Vlaamse kampioenschappen teams.  Deze geven volgende resultaten :
 
     VK ERE-afdeling - BRAB, University - Heverlee :        De Leug 1, Snooker -X- 1, Limit 1  
     VK 1ste afdeling - W-VL, Snookerpalace - Brugge :   Limit 7, De Leug 4, Nova Snooker 1  
     VK 2de afdeling - O-VL, Arena - Gent :                    BCE Mechelen 4, De Spetser 1, ...
     VK 3de afdeling e.a. - LIMB, Riley Inn - Genk :         Valkenhof 1, The Q 1, Trianon 4

Indien op woensdagavond 9 januari 2013 om 19.00 uur GEEN SCHRIFTELIJKE AFMELDING (mail) is ontvangen zullen bovenstaande ploegen worden ingeschreven.  Het inschrijvingsgeld van 15,00 Ä per ploeg kan vanaf nu al op de bankrekening van het gewest Antwerpen worden overgeschreven.
 
TORNOOIEN
* Volgend weekend starten er bij Buckingham Mol al wedstrijden van gewestranking 3. U kan voor dit tornooi nog inschrijven tot volgende woensdag 9/01/2013 om 19.00 uur.
* De locatie van gewestranking 4 en 5 zijn na onderling overleg omgewisseld om een zo goed mogelijk verloop te kunnen garanderen.
* Belgium Ranking 4 wordt tijdens het weekend van 26 en 27 januari 2013 gespeeld bij Buckingham Mol en Trianon Kontich.  Voor dit tornooi kan u nog inschrijven tot woensdag 16 januari e.k.
* Op 30 en 31 maart e.k. zullen de Vlaamse Kampioenschappen voor cadetten en junioren worden gespeeld bij Buckingham Mol.
* Gelieve op tijd contact te nemen met Michael Draye om mogelijk uw scheidsrechtersverplichtingen te kunnen vervullen. 
 
GEWESTELIJKE ALGEMENE VERGADERING
Op donderdag 21 februari 2013 is de jaarlijkse GAV gepland, de locatie zal nog bekend worden gemaakt.  De belangrijkste punten die op de dagorde zullen worden opgenomen zijn de verplichte punten jaarrekening 2012 en begroting 2013.  Aangezien alle mandaten komen te vervallen zullen ook minstens 3 mandaten als gewestraadslid en een onbepaald aantal mandaten voor specifieke taken moeten worden ingevuld om de erkenning als gewest te kunnen behouden.  Alleen schriftelijke kandidaturen (mail) kunnen vanaf nu worden bezorgd aan
info@vsf-antwerpen.be
 
WEBSITES
De afgelopen weken zijn al enkele nieuwigheden op de website verschenen onder het menu tornooien en het menu rankings.  Voor de toekomst zijn nog diverse zaken gepland maar momenteel moeten de structuren van de overkoepelende werking prioriteit krijgen.  IdeeŽn, liefst uitgeschreven, zijn steeds van harte welkom.  De nieuwe website van het overkoepelend orgaan VSF is ook al enkele maanden actief.  Specifieke info kan worden vernomen op
www.vsf-snooker.be
  • Provant 1
  • Love snooker
  • Provant 2
  • Love snooker
  • Provant 3
  • Love snooker
Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2022 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue