Gewest Antwerpen
Donderdag 2023-03-02
Open One Four Seven Kampioenschap 2023

Op zondag 9 april 2023 organiseren we het Open One Four Seven BSF / VSF.

Alle spelers worden verdeeld in groepen van 8 en dit met vrije loting. Er zijn geen reekshoofden. Elke speler speelt 1 frame tegen zijn 7 tegenstanders. Per frame tellen de gescoorde punten, winst of verlies is hier dus bijzaak. De behaalde punten uit al deze 7 frames worden opgeteld; de hoogste samengestelde score wint. In geval van een gelijke score zal gekeken worden naar de stand voor het laatst gespeelde frame enz.

Een frame duurt maximum 21 minuten. (7 frames aan 21 minuten is samen 147 minuten) => na 21 minuten moeten de spelers stoppen, de nog gescoorde punten na de 21 minuten tellen niet meer.

Alle normale snookerregels zijn van toepassing behalve:
  • Miss regel: de miss regel bestaat niet
  • Ball-in-hand: na elke fout die uw tegenstander maakt mag je de speelbal op een plaats naar keuze op het speelvlak leggen en het spel verder zetten. Er zullen ook geen strafpunten geteld worden na de fout.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 10,00 euro.
  • De competitieve leden van VSF kunnen zich aanmelden via ‘mijn VSF’.
  • Niet-competitieve leden van VSF of BSF (alle anderen) kunnen zich inschrijven via https://forms.gle/X1tw8B6N1nHPNjUu9.
    • Een inschrijving is pas geldig na aanschaf van een tornooilicentie van 20,00 € + betaling van het inschrijvingsgeld + een registratie van persoonsgegevens om in regel te zijn met de verzekering. Indien een speler reeds een tornooilicentie heeft bekomen bij het inschrijven voor een andere categorie, hoeft hij deze uiteraard niet meer opnieuw te betalen.
Het inschrijvingsgeld kan overgeschreven worden op BE72 7390 1882 9216. De deadline is 17 maart 2023.

BELANGRIJK: Het aantal inschrijvingen moet een veelvoud van 8 zijn, waardoor er voorrang gegeven wordt aan het tijdstip van inschrijven; snel zijn is dus de boodschap.


 
Spelers die deelnemen aan het Open referees & Coaches tornooi kunnen niet deelnemen.
Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2024 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue