Gewest Antwerpen
Woensdag 2022-08-17
Info start seizoen 2022-2023

Beste snookervrienden

Gisteren werd het nieuwe snookerseizoen op gang ‘gestoten’ met de jaarlijkse gewestvergadering in Trianon.
Allereerst willen we jullie bedanken voor de massale opkomst. Alle clubs waren aanwezig. Ook De Patriot, onze nieuwe club, heten we van hart welkom.

Alle info omtrent het nieuwe seizoen (interclub, formats gewestelijke tornooien, reglementswijzigingen) vinden jullie in de PowerPoint hier en in het huishoudelijk reglement (bij reglementen op de website).

INTERCLUB

Opgelet! ALLE kalenders van de interclub-competitie werden nog aangepast op 17/08/2022, na het forfait van Snooker -X- 1 en de daaruit voortkomende veranderde reekssamenstellingen.
Alle betrokken ploegen die in reeks hoger gaan spelen werden op de hoogte gebracht door het bestuur.

TORNOOIEN

De locaties waar onze tornooien zullen doorgaan zijn op dit moment nog niet toebedeeld. Maar jullie kunnen al wel (hopelijk massaal) inschrijven van alle tornooien!
Hopelijk weerspiegelt de nieuwe drive in het bestuur en onder de clubs zich in het deelnemersveld van de Tour d’Anvers, de 6 Reds en de Doubles tornooien.

BEKER VAN ANTWERPEN

Ook de loting van de Beker van Antwerpen heeft plaatsgevonden.
Alle info omtrent speeldagen en aantal frames vind je in de tabel hier.
Nogmaals benadrukken we dat het een ‘handicap’-tornooi betreft en dat er 10 punten per reeks verschil voorgift worden gegeven bij ieder frame voor de lager spelende ploeg. bv. een wedstrijd tussen een ploeg uit ERE afdeling en een ploeg uit 2e afdeling: ploeg uit 2e afdeling start ieder frame met 20-0 op het scorebord.

Gelieve zo snel mogelijk de wedstrijden in te plannen in samenspraak met de tegenstander en per email doorsturen naar tornooien@vsf-antwerpen.be.
Ook uitslagen en ploegsamenstelling (een VR mag gedurende deze competitie maar voor 1 ploeg van zijn club uitkomen) verwachten wij na iedere wedstrijd in deze mailbox.

Met alle vragen kunnen jullie bij ons terecht via het gekende e-mailadres info@vsf-antwerpen.be of op onze persoonlijke email.

Aan iedereen een geweldig snookerseizoen met heel veel fun en sportiviteit!

Ignace, Jan, Kris, Rob & Tom – Gewestraad VSF Antwerpen

Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue