Gewest Antwerpen
Zondag 2022-08-07
Status update Interclub kalender 2022-2023

Hierbij willen we graag een transparant antwoord bieden op de vragen die we recent ontvangen heb rond de IC-kalender voor het komende seizoen.

Jan en Kris zijn reeds enige tijd met de opmaak van deze kalender bezig.
Het is voor dit seizoen echter een serieuze puzzel en geen sinecure om dit rond te krijgen, rekening houdende met alle wensen die jullie als clubs hebben gesteld (thuisspeeldagen, beschikbare tafels).

Redenen hiervoor:
1. We zijn met meer ploegen dan voorbije seizoenen
2. Geen enkele ploeg die op donderdag thuisspeelt in tegenstelling tot voorbije seizoen (vooral bij de grotere clubs zorgt dit dus voor veel overlap)
3. Grotere clubs waar slechts een gedeelte van het aantal tafels beschikbaar zijn voor interclub (wat we zeker begrijpen vanuit commerciële doeleinden naar recreanten toe)
4. Het format waarbij 3 reeksen van 8 worden gecombineerd met 1 reeks van 13

We zijn ondertussen tot een ‘aanvaardbare’ oplossing gekomen waarbij we het aantal ‘conflicten’ hebben kunnen beperken maar hopen op de goodwill van een aantal clubs voor een beperkt aantal speeldagen om dit te kunnen waarmaken.
Het betreft Oase, Limit, De Leug en Trianon waaraan we vragen om x-aantal wedstrijden anders te organiseren (gaande van 1 tot 6 op het hele seizoen):
- ofwel een ploeg uitzonderlijk op een  andere dag inplannen
- ofwel voor enkele keren meerdere tafels op een avond beschikbaar stellen voor interclub

Naar ieder van deze clubs werd door ons een mail opgesteld met een aangereikte oplossing van ons uit, waarbij ruimte is om deze oplossing te finetunen naar eigen keuze. De Leug en Trianon hebben ondertussen al een oplossing aangeboden.

We hopen dat Limit en Oase ons ook asap antwoord kunnen bieden op de mail zodat we hopelijk in de loop van de week van 8-aug de kalender online kunnen plaatsen.


Groeten

Jan en Kris
-sportief verantwoordelijken VSF Gewest Antwerpen-
Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2023 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue