Gewest Antwerpen
Vrijdag 2022-06-10
Opstart seizoen 2022-2023

Het nieuwe snookerseizoen komt met rasse schreden dichterbij. We voorzien om tegen het einde van deze maand juni 2022 zeker de inschrijvingen van de clubs en de ploegen voor het snookerseizoen 2022-2023 te kunnen afronden. Hierbij kunnen we alvast volgende zaken communiceren:

 
1) Het bestuur van VSF vzw Gewestraad Antwerpen is uitgebreid met 2 nieuwe leden Jan Seberechts (DSCA) en Tom Peeters (Trianon). Zij zullen mee aan de kar trekken en zich engageren voor de spelers, de clubs, de uitbaters en de snookersport. Begin juli komt er meer nieuws over de invulling van mandaten, de doelstellingen en verdere uitrol. Alvast succes !
 
2) Voor het nieuwe seizoen ambiėren we 2 zaken in de gewestelijke interclubcompetitie:
- Nieuwe invulling van de ere-afdeling: we hopen van harte dat Gewest Antwerpen opnieuw een volwaardige invulling van de ere-afdeling kan krijgen. De kwaliteit van de vroegere ere-spelers is beslist een meerwaarde voor de sportbeleving en een bijkomende stimulans voor de andere spelers om hun snookerspel te verbeteren. Alle ere-spelers graag welkom om de snookersport in Antwerpen mee terug op de kaart te zetten !
- Een warm welkom terug ook aan alle leden die vorig jaar onder de vlag van BBSA hebben gespeeld. Zelfs deelname in beide bonden is voor VSF geen enkel obstakel !

3) Praktisch:
- Papieren formulieren voor de inschrijving van de CLUB en PLOEGEN interclub zijn beschikbaar via de website www.vsf-snooker.be  Gelieve deze voor 30/06/2022 te bezorgen aan het algemeen secretariaat te Gent. Mailen aan info@vsf-snooker.be is toegestaan indien de originelen later nog via de leden van de gewestraad worden bezorgd.
- Een club die graag ingevulde formulieren voor de SPELERS voor het seizoen 2022-2023 wil ontvangen kan deze aanvragen door een mail te sturen naar info@vsf-snooker.be
- Leden zullen hun lidmaatschap elektronisch kunnen verlengen via mijn VSF. De juiste datum van de start zal nog worden meegedeeld.
 
- Op dinsdag 5/07/2022 gaat er vanaf 19.30 uur een infovergadering door bij DSCA te Mechelen. Onderwerpen die zeker aan bod zullen komen om knopen door te hakken zijn:
       ° voorstelling nieuwe gewestraad
       ° format van de gewestelijke interclubcompetitie
       ° samenstelling reeksen interclub met opstart ere-afdeling
       ° format gewestelijke tornooien en organisaties
 
  • Provant 1
  • Love snooker
  • Provant 2
  • Love snooker
  • Provant 3
  • Love snooker
Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2022 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue