Gewest Antwerpen
Vrijdag 2020-05-01
Nieuwsbrief 29/04/2020

Beste snookerspelers,

Vooreerst willen VSF en BSF hun oprecht medeleven betuigen aan alle spelers, families, vrienden,... die afscheid hebben moeten nemen van een geliefde.

Op 24 april 2020 heeft de regering wegens het coronavirus, Covid-19, o.a. beslist dat de horeca zeker tot 8 juni e.k. gesloten zal blijven op advies van de Nationale Veiligheidsraad. Daarom hebben de bestuursorganen van VSF en BSF noodgedwongen moeten beslissen om alle nog geplande interclubwedstrijden en tornooien en kampioenschappen van het snookerseizoen 2019-2020 af te gelasten.

Beide bestuursorganen zullen zich nog beraden over mogelijke vooral sportieve gevolgen die deze beslissing teweeg brengt.

Interclub : Gezien de snookerzalen ten vroegste midden juni terug de deuren zullen kunnen openen en het snookerseizoen eindigt op 30 juni 2020 is het niet mogelijk om alle resterende interclubmatchen nog te kunnen spelen.

Zoals bij vele andere sportbonden zullen geen kampioenen uitgeroepen worden en zullen er geen stijgers en dalers zijn, tenzij de structuur interclub voor het seizoen 2020-2021 zal worden gewijzigd.

Overkoepelende tornooien : Voor de afgelaste overkoepelende tornooien zal later bekeken worden of er een mogelijkheid bestaat om deze gedeeltelijk in te plannen tijdens de zomermaanden, eventueel met een andere format.

Overkoepelende kampioenschappen : VSF en BSF zullen samen de mogelijkheden onderzoeken om zoveel mogelijk overkoepelende kampioenschappen, die gewoontegetrouw steeds in de maand mei worden gespeeld, te kunnen verplaatsen naar het najaar. Alle leden zullen tijdig worden geinformeerd over verdere ontwikkelingen hieromtrent.

Vanaf 1 mei 2020 start de jaarlijkse transferperiode. Voor eind mei volgt communicatie i.v.m. de inschrijvingen voor het volgende seizoen 2020-2021. Alle documenten zullen worden geplaatst onder het menu downloads van de website www.vsf-snooker.be.

Vriendelijke en sportieve groeten en stay safe!

De bestuursorganen van VSF & BSF

  • Provant 1
  • Love snooker
  • Provant 2
  • Love snooker
  • Provant 3
  • Love snooker
Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2021 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue