Gewest Antwerpen

WELKOM BIJ DE WEBSITE VAN VSF ANTWERPEN

Deze website is de voornaamste bron van informatie over de snookersport. Vooral de interclubcompetitie, de gewestelijke tornooien en de gewestelijke werking van de Vlaamse SnookerFederatie binnen de Provincie Antwerpen krijgen hier zoveel mogelijk aandacht.††Voor alle vragen en voorstellen kan u ons steeds bereiken via het gewestelijk secretariaat. Zie contactgegevens.

Als gewestraad willen wij†graag een uitdaging aangaan en onze verantwoordelijkheid nemen en daarom doen we een oproep om SAMEN via dialoog en constructieve maatregelen te werken aan de toekomst van de snookersport binnen het gewest Antwerpen zodat we op termijn met zín allen hiervan de vruchten kunnen plukken.

Onze prioriteit gaat hierbij uit naar transparantie van het beleid en informatie via deze†website. Mocht u†ideeŽn of opmerkingen ter verbetering hebben dan†kan u†deze steeds (laten) bezorgen.
Hartelijk dank bij voorbaat voor ieders steun.††Gewestraad VSF-Antwerpen.
Leden in de kijker: seizoen 2022-2023
Jason Smits
Oase - Kessel
HB: training 0 | officieel 0

Interclub: 25.00%
Gewonnen: 2 | Verloren: 6
Torkild DewynWalter LeysPeter van HerkClement Van HoveTim DielsMehrdad NazariTheo RaymaekersMatthias van den BerghKenny WittersSteven DonckersBart HellemansNicolas Lambrechts
Gewest Antwerpen
Algemeen
Leden
Partners
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Gewestelijk secretariaat Antwerpen
Korenstraat 8
2560 Nijlen (Belgium)

E-mail: info@vsf-antwerpen.be
© 2011-2024 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Voorwaarden | Privacy
Provincie Antwerpen - BLOSO
Produced by NetQue